Thuis

Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

  Is Medisch het Instrumentenco. van Shanghai Huifeng, Ltd gestationeerd in de stad van Shanghai, China, dat „Oosters Parijs“ genoemd geworden is. Regelmatig vernieuwd en ontwikkeld sinds de totstandbrenging van het bedrijf.

 

  Met bijna 30 jaar van productiegeschiedenis, is het bedrijf ontwikkeld tot een high-tech onderneming met rijke ervaring in Wetenschappelijke Onderzoek, Ontwikkeling, Productie en Verkoop van Vermeld Bedrijf.

 

  Zich specialiseert in de Productie van de LEIDENE Werkende Lamp van Shadowless, Verrichtingslijst, Medische Tegenhanger, Hoofdbedcomité, het Ziekenhuisbed, Electrosurgical-Eenheid, Geduldige Monitor, Zuurstofzak, Luchtmatras en Pneumatische Tourniquet, enz. De producten zijn concurrerend en ook populair genoeg in de binnenlandse markt in China in de wereldmarkt.

 

  De machtsdistributienetwerken wordt hoofdzakelijk gevestigd in het gebied en Afrika Van Azië en de Stille Oceaan. Breidt actief zijn technische samenwerking met Europa, de Verenigde Staten en andere landen uit. De verkoop in meer dan 50 landen rond de wereld wordt gebaseerd die. Het is geëngageerd aan het bevorderen van van „SHANGYI“ het merk en van „HFMED“ merk. Streef geleidelijk aan ernaar om een globale distributie van verkoopnetwerken te bereiken.

 

  Het aanhangen het concept medische behandeling van integriteit en de dienst, vindt zijn eigen gebiedpunt, en leidt tot een andere blauwe oceaanmarkt voor de medische industrie. Eerbied leven-nadruk bij professionalisme, voortreffelijkheid, en de ononderbroken ontwikkeling als hoogste leidend principe van actie.

 

  De „reputatie eerst, Belangrijkste de Dienst“ is de Collectieve Filosofie. Al personeel hecht groot belang aan kwaliteit dan aan hoeveelheid. Het bedrijf wordt verklaard aan ISO9001, ISO13485, Ce, SGS, en FDA. Geëerd als Vijfsterrenintegriteitsonderneming in Shanghai en Beroemd Handelsmerk in China. Om de goede bedrijfsreputatie te handhaven, verleen well-qualified product en de dienst om onze klant tevreden te stellen.

 

 

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 1

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 2China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 3China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 4

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 5China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 6

 

  De Wetenschap van de de Gelijkheidsuitwisseling van Shanghai

 

  Voorraadcode: 300197

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Is medisch het instrumentenco. van Shanghai huifeng, Ltd sinds 1988 de professionele Lamp van de productieverrichting, Onderzoekslamp, Werkende Lijst, Werkende Tegenhangers, Medisch Gasmateriaal, het Comité van het het Ziekenhuisbed, Zuurstofzak, het Bed van het Luchtkussen, Pneumatische Hemostat, Sterilisator… enz.

 

Meer dan 30 jaar OEM&ODM&Customize-ervarings, 12 jaar buitenlandse handels.
 
 
Vandaag, behandelt het bedrijf een gebied van 14000 vierkante meters,
De totale investering bedraagt 25 miljoen yuans rmb.
De totale productie kan 40 miljoen stukken jaarlijks bereiken.
 
Shanghai huifeng medisch altijd focuse op innovatie en verbetering van zich, het leren technologie van globale leiders en ontwikkelt ons eigen materiaal, wijdt aan het delen van het beter, gezonder en mooier leven door onze producten.
 
China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 0
 
 
 
video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : HFMED, SHANGYI

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 1985

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Certificaten China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Certificaten China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Certificaten China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Certificaten