Thuis

Shanghai huifeng medical instrument co., ltd

Certificaat
China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd certificaten
China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd certificaten
Klantenoverzichten
De productkwaliteit is goed, en de prijs is redelijk.

—— Ahmad

Ik houd van uw werkende lampen, kunnen de technische parameters mijn vereiste bereiken.

—— Robijn

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai huifeng medical instrument co., ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Shanghai huifeng medical instrument co., ltd
weergegeven: kamer montagewerkplaats Workshop voor het Voorbereidingen treffen Modellen Pakhuis voor het Voorbereidingen treffen cultuur muur Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HFMED, SHANGYI
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 1985
Export pct : 50% - 60%

  Is Medisch het Instrumentenco. van Shanghai Huifeng, Ltd gestationeerd in de stad van Shanghai, China, dat „Oosters Parijs“ genoemd geworden is. Regelmatig vernieuwd en ontwikkeld sinds de totstandbrenging van het bedrijf.

 

  Met bijna 30 jaar van productiegeschiedenis, is het bedrijf ontwikkeld tot een high-tech onderneming met rijke ervaring in Wetenschappelijke Onderzoek, Ontwikkeling, Productie en Verkoop van Vermeld Bedrijf.

 

  Zich specialiseert in de Productie van de LEIDENE Werkende Lamp van Shadowless, Verrichtingslijst, Medische Tegenhanger, Hoofdbedcomité, het Ziekenhuisbed, Electrosurgical-Eenheid, Geduldige Monitor, Zuurstofzak, Luchtmatras en Pneumatische Tourniquet, enz. De producten zijn concurrerend en ook populair genoeg in de binnenlandse markt in China in de wereldmarkt.

 

  De machtsdistributienetwerken wordt hoofdzakelijk gevestigd in het gebied en Afrika Van Azië en de Stille Oceaan. Breidt actief zijn technische samenwerking met Europa, de Verenigde Staten en andere landen uit. De verkoop die in meer dan 50 landen rond de wereld wordt gebaseerd. Het is geëngageerd aan het bevorderen van van „SHANGYI“ het merk en van „HFMED“ merk. Streef geleidelijk aan ernaar om een globale distributie van verkoopnetwerken te bereiken.

 

  Het aanhangen het concept medische behandeling van integriteit en de dienst, vindt zijn eigen gebiedpunt, en leidt tot een andere blauwe oceaanmarkt voor de medische industrie. Eerbied leven-nadruk bij professionalisme, voortreffelijkheid, en de ononderbroken ontwikkeling als hoogste leidend principe van actie.

 

  De „reputatie eerst, Belangrijkste de Dienst“ is de Collectieve Filosofie. Al personeel hecht groot belang aan kwaliteit dan aan hoeveelheid. Het bedrijf wordt verklaard aan ISO9001, ISO13485, Ce, SGS, en FDA. Geëerd als Vijfsterrenintegriteitsonderneming in Shanghai en Beroemd Handelsmerk in China. Om de goede bedrijfsreputatie te handhaven, verleen well-qualified product en de dienst om onze klant tevreden te stellen. 

 

  De Wetenschap van de de Gelijkheidsuitwisseling van Shanghai

 

  Voorraadcode: 300197

Contactgegevens
Shanghai huifeng medical instrument co., ltd

Contactpersoon: Ms. Huihua Shao

Tel.: +86-13918165133

Fax: 86-21-58085105

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)