Shanghai huifeng medical instrument co., ltd

Medisch het Instrumentenco. van Shanghai Huifeng, Ltd.

De reputatie eerst, Belangrijkste de Dienst“ is de Collectieve Filosofie.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: HFMED, SHANGYI
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 10000000-20000000
Opgericht Jaar: 1985
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

  Is Medisch het Instrumentenco. van Shanghai Huifeng, Ltd gestationeerd in de stad van Shanghai, China, dat „Oosters Parijs“ genoemd geworden is. Regelmatig vernieuwd en ontwikkeld sinds de totstandbrenging van het bedrijf.

 

  Met bijna 30 jaar van productiegeschiedenis, is het bedrijf ontwikkeld tot een high-tech onderneming met rijke ervaring in Wetenschappelijke Onderzoek, Ontwikkeling, Productie en Verkoop van Vermeld Bedrijf.

 

  Zich specialiseert in de Productie van de LEIDENE Werkende Lamp van Shadowless, Verrichtingslijst, Medische Tegenhanger, Hoofdbedcomité, het Ziekenhuisbed, Electrosurgical-Eenheid, Geduldige Monitor, Zuurstofzak, Luchtmatras en Pneumatische Tourniquet, enz. De producten zijn concurrerend en ook populair genoeg in de binnenlandse markt in China in de wereldmarkt.

 

  De machtsdistributienetwerken wordt hoofdzakelijk gevestigd in het gebied en Afrika Van Azië en de Stille Oceaan. Breidt actief zijn technische samenwerking met Europa, de Verenigde Staten en andere landen uit. De verkoop in meer dan 50 landen rond de wereld wordt gebaseerd die. Het is geëngageerd aan het bevorderen van van „SHANGYI“ het merk en van „HFMED“ merk. Streef geleidelijk aan ernaar om een globale distributie van verkoopnetwerken te bereiken.

 

  Het aanhangen het concept medische behandeling van integriteit en de dienst, vindt zijn eigen gebiedpunt, en leidt tot een andere blauwe oceaanmarkt voor de medische industrie. Eerbied leven-nadruk bij professionalisme, voortreffelijkheid, en de ononderbroken ontwikkeling als hoogste leidend principe van actie.

 

  De „reputatie eerst, Belangrijkste de Dienst“ is de Collectieve Filosofie. Al personeel hecht groot belang aan kwaliteit dan aan hoeveelheid. Het bedrijf wordt verklaard aan ISO9001, ISO13485, Ce, SGS, en FDA. Geëerd als Vijfsterrenintegriteitsonderneming in Shanghai en Beroemd Handelsmerk in China. Om de goede bedrijfsreputatie te handhaven, verleen well-qualified product en de dienst om onze klant tevreden te stellen.

 

 

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 1

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 2China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 3China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 4

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 5China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 6

 

  De Wetenschap van de de Gelijkheidsuitwisseling van Shanghai

 

  Voorraadcode: 300197

Geschiedenis

Is medisch het instrumentenco. van Shanghai huifeng, Ltd sinds 1988 de professionele Lamp van de productieverrichting, Onderzoekslamp, Werkende Lijst, Werkende Tegenhangers, Medisch Gasmateriaal, het Comité van het het Ziekenhuisbed, Zuurstofzak, het Bed van het Luchtkussen, Pneumatische Hemostat, Sterilisator… enz.

 

Meer dan 30 jaar OEM&ODM&Customize-ervarings, 12 jaar buitenlandse handels.
 
 
Vandaag, behandelt het bedrijf een gebied van 14000 vierkante meters,
De totale investering bedraagt 25 miljoen yuans rmb.
De totale productie kan 40 miljoen stukken jaarlijks bereiken.
 
Shanghai huifeng medisch altijd focuse op innovatie en verbetering van zich, het leren technologie van globale leiders en ontwikkelt ons eigen materiaal, wijdt aan het delen van het beter, gezonder en mooier leven door onze producten.
 
China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 0
 
 
 
Dienst
Onze slogan „Kwaliteit eerst, Krediet eerst, de Dienst eerst
 
 • De opleidende Dienst:
 1. Productenhandboek
 2. Het video Tonen
 3. 24 online uren
 4.  
 • Onze Onderhoudsdienst:
 1. Garantie: 24 maanden voor hoofddelen van LEIDENE chirurgische lamp, 12 maanden voor Werkende lijst, Tegenhanger en protable medisch apparaat
 2. De eerste keer koppelt terug: u kunt ons via telefoongesprek, e-mail, skype, whatsapp, ook door online hulpmiddelen zoals Facebook, Linkedin contacteren, zult u onze reactie krijgen en zult de problemen ZO VLUG MOGELIJK oplossen!
 3. Als de producten uit garantie zijn, of beschadigd wegens ongepaste verrichting, meer zal de zelf-reparatie, overmacht, vrij onderhoud niet beschikbaar, maar u kunt van onze onderhoudsdienst nog genieten ten laste en het probleem oplossen zo goed als wij kunnen!
 4. De voor consumptie geschikte delen zoals halogeenbol, handvat kunnen na zijn leven kopen om producten het werken te houden.
 • OEM/ODM de dienst:
 1. Het aangepaste voltage van producten, installatiehoogte van plafondlamp
 2. Het embleem voegt op verpakking of producten toe
 3. Andere ontwerpbehoefte van klanten

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 • De tedere Dienst
 1. beroeps voor Openbare aanbesteding of Overheid
 2. Lever snel tijd met grote qty
 • Het ziekenhuispunt
 1. Perfecte oplossing voor werkende ruimte, noodsituatieruimte, ICU-ruimte, geduldige afdeling met grote bedden

 

Ons Team

Ons Team is een grote familie, leden van het liefde lifes, liefdeschoonheid, houdt van vreugden met elkaar te delen, volledig van hartstocht, volledig van de jeugd. U moet zeker de betere dienst van team als dit krijgen!

 

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

Team, Familie

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Samenwerking

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 2China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Hartstocht

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 4

 

 

 

 

Beroep

China Shanghai huifeng medical instrument co., ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in